Jeugd en Jongeren

ACTUELE ACTIVITEITEN

Landelijke jongeren-ontmoetingsdag in kader van de oecumene

Christus de Wijnstok, wij de ranken. Dat is het thema van een jongeren-ontmoetingsdag die de Syrisch-Katholieke Kerk, de Syrisch-Orthodoxe Kerk, de Koptische Kerk, de Armeense Kerk, de Chaldeeuwse Kerk en de Rooms-Katholieke Kerk voor alle jongeren in Nederland organiseren. Tijdens deze dag, speciaal voor jongeren van 18-35 jaar, willen we elkaar ontmoeten en elkaar en onze kerken beter leren kennen, zodat we nog meer kunnen ervaren dat we allemaal Jezus volgen en daarin één zijn. De dag vindt plaats op zaterdag 11 november in de Franciscuskerk in Breda (Belgiëplein 6). De kerk ligt op loopafstand van het station en er is voldoende parkeergelegenheid bij de kerk. Aanmelden kan via jongerenontmoeting@gmail.com of via m.rademaker@bisdom-roermond.nl Ook voor eventuele vragen kun je daar terecht. Kosten: geen, maar een vrije bijdrage in de kosten is welkom.

Vormingsdagen

Christelijk café in Sittard